Termeni și condiții

1.Generalitati:

Utilizarea web-siteului www.selectedwine.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestor termeni și condiții.

Produsele pe care acest site le oferă sunt rezervate persoanelor peste 18 ani. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi făra o altă notificare, de aceea vă recomandăm să verificați actualizarea acestora. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, produsul prezentat (sticla) este conform realității.

SelectedWine.ro este întreținut și administrat de S.C. Enoteca Selecta S.R.L., cu CUI  RO29680940, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu numărul J35/274/2012 și sediul în localitatea Recaș, nr. 322, jud. Timiș, denumit în continuare FURNIZOR.

Orice persoană fizică sau juridică, care comandă și achiziționează produse prin intermediul web-siteului SelectedWine.ro este denumit în continuare CLIENT.

2.Confidențialitate:

Ghid achiziții – Confidențialitate:

3.Prețul produselor:

Toate produsele au prețurile afișate în RON cu TVA inclus.

În funcție de modalitatea de livrare agreată de dumneavoastră, la prețul produselor se vor adăuga costurile aferente transportului  și al rambursului.

Ghid achiziții – Modalitate de plată:

4.Livrare:

Ghid achiziții – Livrare:

5.Politica de returnare:

Ghid achiziții – Politica de returnare:

6.Drept de autor:

Întreg conținutul web-siteului SelectedWine.ro este în proprietatea lui S.C. Enoteca Selectea S.R.L. și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor.

Este complet INTERZISĂ accesarea site-ului cu scopul de a copia conținutul său prin dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a acestuia.

Este complet INTERZISĂ distribuirea oricărui material (text, imagine, video, sau orice alt material) fără a obține în prealabil acordul scris al administratorului web-site-ului.

Este complet INTERZISĂ publicarea pe acest web-site de informații care pot induce în eroare corectitudinea datelor.

7.Publicarea de informații de către utilizator:

SelectedWine.ro permite utilizatorilor să posteze diferite materiale ( text, comentarii).

Veți fi singurul răspunzător de materialele postate. Sunteți de acord să nu postați materiale care încalcă dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuală, să nu fie obscene, pornografice, amenințătoare, care să instrige la ură, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care să violeze vreo lege, materiale publicitare. SelectedWine.ro va înlătura materialele care încalcă acești termeni și condiții, fără vreun avertisment în prealabil.

SelectedWine.ro are dreptul de a verifica și a decide dacă materialele postate încalcă sau nu acești termeni și condiții.

8.Litigii:

Orice litigiu apărut între CLIENT și FURNIZOR va fi rezolvat pe cale amiabilă.

În cazul în care nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, părțile se vor adresa instanțelor judecătorești competente.

9.Acceptarea termenilor și condițiilor:

Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

Ultima actualizare:

03.03.2016

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *