Modalitate de plată

Plata produselor comandate se poate face prin următoarele metode:

1.       On-line – prin Card (debit/credit) VISA sau MasterCard

Comenzile efectuate pe site-ul gestionat de Enoteca Selecta Srl plătite prin intermediul cardului sunt procesate de către EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL), furnizor de servicii de integrare a plăților online, în condiții de securitate deplină cu o experiența de peste 10 ani.

EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure.
EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plătilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică.
EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Pentru ca plata să fie finalizată cu succes clientul trebuie să introducă corect datele de pe card: numele posesorului cardului așa cum apare inscripționat pe card, numărul cardului (toate cifrele din cele patru grupări de cifre de pe fața cardului), data de expirare a cardului și codul de securitate CVV2, CVC2 adică numărul format din trei cifre de pe verso (dacă există). Plata se va face în lei indiferent de valuta contului clientului, transformarea făcându-se la cursul de schimb al băncii clientului.

 2.       Prin virament bancar în contul SC Enoteca Selecta SRL

Pentru această modalitate de plată, datele societății Enoteca Selecta SRL sunt:

Nume: SC Enoteca Selecta SRL

CUI: RO 29680940

ORC: J35/274/2012

Cont bancar/ IBAN  lei: RO93BTRL03601202G25682XX

Bancă: Banca Transilvania – Timișoara

 3.       Ramburs/plată în numerar la livrare

Contravaloarea cost ramburs este de 7 lei, TVA inclus, valabil pentru oricare localitate.

Plata în numerar se face direct către persoana care livrează coletul (curierul) integral în momentul recepției.

Produsele comandate rămân în proprietatea societății Enoteca Selecta SRL până în momentul în care toate obligațiile financiare sunt stinse.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *