Livrare

Livrarea produselor comandate se face doar pe teritoriul ROMÂNIEI prin intermediul unei firme specializate de curierat rapid, în speță, Fan Courier (S.C. FAN Courier Express S.R.L.).

Costul de livrare este de 16 lei (TVA inclus) – indiferent de cantitate şi destinaţie!

 – pentru comenzi cu o valoare de minim 160 lei, transportul este gratuit –

– În Timișoara/Dumbrăvița/Ghiroda/Giroc transportul este GRATUIT indiferent de cantitate sau valoare –

Produsele vor fi ambalate și protejate corespunzător pentru siguranța transportului.

Termenul de livrare este cuprins între 1 (o zi) și 3 (trei zile) lucrătoare.

Înainte de livrarea produselor, Enoteca Selecta SRL își rezervă dreptul de a contacta clientul pentru confirmarea comenzii plasate. În situația în care reprezentanții firmei de curierat nu găsesc persoana de contact la adresa de livrare menționată, aceasta va fi contactată telefonic pentru a se stabili detaliile livrări.

Dacă în 3 zile lucrătoare, nu se va efectua recepția produsului de către client, comanda va fi anulată.

Clientul are obligația să verifice starea coletului în prezența reprezentantului firmei de curierat iar în cazul în care coletul ajunge deteriorat, acest fapt trebuie menționat în formularul de transport și astfel se poate refuza primirea acestuia. În acest caz vă rugăm să luați legătura cu reprezentanții SelectedWine telefonic sau prin e-mail. Semnătura de primire și recepția produsului reprezintă acceptul clientului cu privire la starea produsului, acesta fiind considerat livrat în stare bună. În caz contrar, orice reclamație ulterioară este considerată nulă.

Enoteca Selecta Srl își rezervă dreptul de a nu accepta anumite comenzi sau livrări către anumite adrese.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *