Pairing Food&Wine

coaste de porc cu porumb

Coaste de porc cu tocană de porumb

Coaste de porc cu tocană de porumb, asociat cu:

Cono Sur – Reserva Carmenere

Articol integral

Cono Sur - pui umplut cu fistic

Pui umplut cu fistic pe pat din cremă de mazăre și cremă de căpșuni coapte

Pui umplut cu fistic pe pat din cremă de mazăre și cremă de căpșuni coapte, asociat cu:

Cono Sur – Organic Pinot Noir

Articol integral

masi - kebab

Kebab cu carne fiartă şi sos Pera

Rețetă prezentată la cina Masi, intitulată ¨Una din prietenele mele este Somelier¨.

Chef Vitangelo Galluzzi. Vila Serego Alighieri (Valpolicella, Italia) asociată cu:

Masi – Riserva Costasera Amarone Classico

Articol integral

masi - sa - porc

Carne de porc cu miere de arbore de căpșune, sufleu din brânză de oaie Pecorino și Pinzimonio


Rețetă a Chef Elio Sironi de la restaurantul Madai din Porto Cervo, Costa Smeralda, Sardagna, asociată cu Masi – VAIO Amaron Amarone – Serego Alighieri

Articol integral