Bottle Shock

Bottle Shock (2008)

Povestea primelor zile ale vinificației în California, cu faimoasa degustare oarbă de vinuri de la Paris din 1976, care a ajuns să fie cunoscută sub numele de „Judecata de la Paris”.

Filmul, după o poveste reală, urmărește un critic de vin britanic și pasiunea sa de a aduna cele mai bune vinuri din California pentru a le pune împotriva celor mai bune vinuri din Franța într-o degustare oarbă. Rezultatele au schimbat pentru totdeauna lumea vinului.

Bottle Shock este mai mult decât o poveste. Este și despre oameni care își iubesc munca, care vorbesc despre ea cu multă cunoaștere și care depun pasiune în acțiunile lor. Evident, veți „întâlni” și o mulțime de vinuri delicioase!

Cu toate că Bottle Shock ar putea să nu fie foarte precis, acesta include unele dintre cele mai spectaculoare vederi, de sus, asupra Napa Valley pe care le veți vedea vreodată. Inima vă va sări ca unui copil mic, mai ales dacă savurați și un pahar de vin Chardonnay.

Noi vă recomandăm, alături de acest film, un vin al celui mai influent om din California – Napa, în lumea vinului, Robert Mondavi. 

Etichete: , , , , , ,

Aprecieri/completari

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *