vinul

Ce scriem în acest blog?

Ne place vinul! Ne place gustul său, ne place varietatea uimitoare de vinuri din lume, dar ne place și felul în care vinul așează oamenii împreună la aceeași masă. De asemenea, ne dorim ca tuturor să vă placă vinul și lumea vinului, indiferent de experiența sau bugetul dumneavoastră.

Trebuie să recunoaștem că aceste capcane ale vinului – ceremonia, limbajul fantezist, accesoriile specifice – nu ajută persoanele neinițiate să se bucure de vin.

Trebuie să știi nume ciudate de soiuri de struguri și diferite regiuni viticole…

Trebuie să iți dai seama de ce să cumperi o sticlă de vin la un preț care ți se pare mare în comparație cu unul la un preț mai mic, când vinul, iți pare a fi cam același…

Mai mult, este nevoie de un instrument special pentru a deschide sticla de vin, dupa ce ai adus-o acasă…

Toate aceste complicații din jurul vinului nu vor disparea niciodată, deoarece vinul este un domeniu foarte bogat și complex. Dar nu trebuie să lăsați aceste complicații să vă stea în cale ! Cu o atitudine corectă și puțină pricepere despre ceea ce este vinul, puteți începe să consumați vinul pentru a vă bucura de minunatele sale taine, de uimitoarele sale arome, de povestea sa care nu se sfarșește niciodată. Iar daca, precum noi, veți descoperii cât de fascinantă este lumea vinului, veți descoperi o pasiune puternică, chiar un nou hobby.

Pentru că nu vrem să credem că vinul, care a adus atâta plăcere în viețile noastre, ar putea fi o sursă de neliniste pentru unii, am vrea să vă ajutam să vă simtiți mai confortabil în lumea vinului.

Atunci când veți accepta că mereu aveți ce învăța, că există o mulțime de informații, că de fapt nimeni nu știe tot ceea ce este de știut, atunci, întradevăr vă veți simți confortabil.

SelectedWine, este mai mult decât un magazin cu vinuri bune, este o selecție de informații, pe care le vom structura atent în articole. Vom parcurge împreună pașii spre lumea minunată a vinului.

Cu cât mai mulți pași parcurși, cu atât ne vom relaxa și ne vom bucura mai tare de un pahar de vin.

Etichete: , ,

1 comment

  1. Dan Cazacu

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Aprecieri/completari

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *