degustare Frontier Silicon

Degustare Selected Wine – Frontier Silicon în România

Vară sau iarnă, cald sau rece, tehnologie sau artă, indiferent de situaţie, noi suntem prezenţi la diferite evenimente, organizând degustări ale vinurilor Selected. Asa s-a întâmplat în data de 24.07.2013, în oraşul de pe Bega, unde o companie britanică, Frontier Silicon, şi-a deschis oficial un nou sediu pentru desfăşurarea activităţiilor sale.

Evenimentul organizat cu multă atenție şi dăruire împreună cu angajaţii companiei, a fost unul de un mare succes. La eveniment au fost prezenţi invitaţi din Timişoara, oameni de afaceri, colaboratori, precum şi primarul Timişoarei, domnul Nicolaie Robu. Echipa Selected Wine a delectat publicul preţ de 20 de minute cu nuanţe, culori şi arome – vinuri atent selecţionate.

La degustare au fost prezentate 3 vinuri produse de Cramele Recaş, producătorul de marcă al Vestului, în speţă, Sole Chardonnay, Castel Huniade Roze și o capodoperă a vinurilor roşii româneşti, Cuvee Uberland.

Fiecare vin şi-a spus cuvântul de la început, de la primul contact cu publicul. Chardonnay-ul, icon-ul vinurilor albe Chardonnay din ţară, untos, cu note de barrique, Rozeul a ieşit în evidenţă prin culoarea sa puternică, de un roz intens, asemănător cu vinurile roşii seci franţuzeşti, denumite de englezi Claret, iar Uberland-ul, s-a impus prin complexitate, intensitate şi putere. A urmat o adevărată poveste în care vinurile s-au deschis faţă de audienţă, au impresionat şi au continuat să însoţească invitaţii pe parcursul întregului eveniment, alături de diverse preparate culinare.

Chiar dacă s-au întâlnit două produse diferite – vinul şi tehnologia – ele s-au înţeles de minune. Tehnologia ajută vinul, de la începutul vieţii sale – recolta, vinificaţia, îmbutelierea şi vânzarea, iar vinul este ceea mai bună alegere pentru a sărbători triumful tehnologiei.

Galerie foto:

Desgustare de vin - Selected WineDesgustare de vin - Selected WineDesgustare de vin - Selected Wine
Desgustare de vin - Selected WineDesgustare de vin - Selected WineDesgustare de vin - Selected WineDesgustare de vin - Selected Wine

În câteva cuvinte, Frontier Silicon:

Frontier Silicon este o divizie a Toumaz Group, companie britanică producătoare de semiconductori ce se concentrază pe radioul digital, sisteme audio conectate şi îngrijire medicală prin sisteme wireless. Frontier Silicon a luat fiinţă în anul 2001 şi a fuzionat cu Toumaz în august 2012.

Pe parcursul a zece ani de activitate, compania britanică Frontier Silicon a devenit furnizorul nr. 1 mondial de circuite integrate şi module pentru aparate de radio digitale şi internet radio, echipând în prezent cu tehnologie proprie peste 80 % din toate tipurile de aparate de radio digitale ce se produc la nivel mondial.

Împreună cu compania geamănă, Toumaz Healthcare, Frontier Silicon este de asemenea lider mondial în dezvoltarea tehnologiilor wireless de tensiune ultra joasă, destinate sistemului medical de îngrijire a pacienţilor. Un prim rezultat al acestora este Sensium Vitalis® – un produs ce a fost testat cu succes proiectul pilot la un spital din Los Angeles, SUA.

Alături de Londra, Cambridge, Oxford, Hong Kong şi Tokyo, oraşe în care se desfăşoară o parte din operaţiunile companiei Frontier Silicon, s-a ales Timişoara pentru a construi un centru de inovaţie, o echipă de elită, care va produce aplicaţiile software pentru toate operaţiunile şi sistemele tehnologice pe care le desfăşoară la nivel mondial.

Etichete: , ,

Aprecieri/completari

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *